MAKÓI CSINOS CSÍKOS
1. 3 tojássárgáját, 3 evőkanál porcukrot kikeverünk. A tojások fehérjét 3 evőkanál kristálycukorral habbá verjük, a kettőt vegyítjük. 1,5 dl vízben 2,5 evőkanál (1 db 25 g-os) zselatint felfőzünk, és hozzáöntjük a krémhez. Kivizezett zománcos tepsibe öntjük, hűtőbe tesszük.
2. Ugyanez + 2 evőkanál kakaó, az előzőre öntjük, hűtőbe tesszük
3. 3 db tejföl, ízlés szerint (kb. 4 evőkanál kristálycukor+2 csomag vaníliás cukor) ugyanúgy zselatin. Ezt a barnára öntjük és a hűtőbe tesszük.
4. 3 dl málnaszörp + zselatin. Ráöntjük a fehérkrémre, hűtőbe tesszük. Kis idő múlva fogyasztható.
|