EXOTIC SZELET
8 tojás sárgáját és 35 dkg porcukrot habosra keverünk. Folyamatosan hozzáadunk 8 ek. lobogó forró vizet, majd 25 dkg sima lisztet, 1 sütőport, 2 evőkanál kakaót, végül a 8 tojás habját.
Krém: l. vizet 2 ek. cukorral felforraljuk, ha forr beleteszünk 2 vanília pudingot kis vízzel elkeverten -amíg a pudingot belekeverjük addig vegyük le a lángról, a lángra visszatéve – hozzákeverünk még 6 tojás fehérjéből és 6 ek. porcukorból felvert habot és még kb. 1 percig főzzük.
A piskótát két lapra vágjuk, a kihűlt krémmel megtöltjük. A tészta tetejére annyi krémet hagyunk, amire a gyümölcsöket tesszük.
2 tasak tortazseléből zselatint készítünk / 2 zseléhez 2*2 dl víz/
|