BOUNTY SZELET
Hozzvalk:
· Tszta: 8 tojsfehrje, 20 dkg cukor, 1 vanliscukor, 25 dkg kkuszreszelk, kevs vaj s zsemlyemorzsa.
· Krm: 20 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 1 vanliscukor, 8 tojssrgja, 10 dkg tortabevon csokold.
Elkszts:
A tojsfehrjt a cukorral s a vanliscukorral kemny habb verjk. Hozzadjuk a kkuszreszelket, majd kivajazott, morzsval meghintett tepsibe ntjk. ( A tepsi mrete lehetleg 24x40 cm legyen.) Zsemlyesznre stjk.
A krmhez a vajat, a porcukrot, s a vanliscukrot a tojssrgkkal kikeverjk. A tortabevont gz felett felolvasztjuk s langyosan belekeverjk a krmbe. Egyenletesen elosztjuk a krmet a tsztn, olvasztott csokoldt csorgatunk r, s felszeletelve tlaljuk.
|