BARACKOS SZELET
Hozzvalk:
Tszta: 3 db tojs, 90 gr kristlycukor, 90 gr finomliszt, 1 cs. Dr Oetker vanilincukor.
Krm: 4 evkanl kristlycukor, 1 cs Dr Oetker vanlia z pudingpor, 500 ml tej, 150 gr barackbeftt.
Elkszts:
A tojssrgjt az 1/3 cukorral s a vanilincukorral kihabostjuk. A fehrjt a maradk cukorral habb verjk. A tojshabot elkeverjk a srgjval, beleszitljuk a lisztet s sszekeverjk. Stpaprra vkony lapot kennk s 160 0C-on megstjk. A pudingporbl, a cukorbl s a tejbl pudingot ksztnk, a barackot belevgjuk s a tsztra ntjk. Htben dermesztjk. A tejbl s a habporbl habot ksztnk, feldsztjk a szeleteket s a tejsznre barackdarabokat helyeznk.
|